Jerat sihir kontemporari - Mohd Shah, Che Ahmad (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
"Dengan hanya menggunakan gambar yang dimuat turun menerusi laman sosial, seseorang individu itu boleh disihir walaupun berada berjauhan." Itulah peringatan pengamal perubatan Islam, Dr. Mahyuddin Ismail mengulas kejadian sihir masa kini.