UiTM, UMP rebut tahkta juara hari ni - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2013)
KUALA LUMPUR 3 Mac- Pasukan debat Universiti Teknologi Mara (UITM) A dan Univetrsiti Malaysia Pahang (UMP) B akan berentap di peringkat akhir Pertandingan Debat Keamanan Ala Presiden Antara Institut Pengajian Tinggi (IPT) Piala Menteri Pengajian Tinggi esok.