Tukun tiruan di perairan Tioman - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2013)
Pulau Tioman:Sebanyak 15 tukun tiruan disiapkan dalam tempoh tiga minggu menerusi program Winning Hearts & Minds.Kembara Ke Tioman anjuran Universiti Malaysia Pahang di Taman Laut Kampung Tekek,di sini,baru-baru ini.