Murid kerdil perlu kerusi khas - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2013)
PEKAN:Ketiadaan kerusi khas memberi masalah kepada pelajar kerdil,Mohd Zulhanif Abdul Halim,13,yang memulakan sesi persekolahan tingkatan satu di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Pekan di sini,semalam.