47 dapat kelengkapan sekolah - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2013)
KUANTAN:Seramai 47 kanak-kanak di kampung tengah dan kampung jawa di sini,yang menjadi mangsa banjir kilat minggu lalu,menerima kelengkapan persekolahan daripada Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (MATAHARI),semalam.