UMP jayakan kempen hijaukan bumi - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
PEKAN: Bagi menyahut kempen Hijaukan Bumi: Satu Warga, Satu Pokok yang dilancarkan Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar baru-baru ini, Universiti Malaysia Pahang (UMP) tidak ketinggalan untuk bersama-sama menyokong kempen berkenaan.