Syarahan UMP berkaitan Lynas dihadiri 500 peserta. - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2013)
KUANTAN 2 April- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Majlis Syarahan Umum Profesor bertajuk Integriti ,Sains dan Persepsi:Pengajaran Daripada Isu Lynas oleh tokoh akademik,Prof.Datuk Ir.Dr.Badrulhisham Abdul Aziz di sini baru-baru ini.