Usaha kreatif kesan bakat pelajar - Basir, Zahrom; Suhaila, Annuar (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Inisiatif BH menganjurkan Anugerah Ikon Varsiti BH disifatkan sebagai satu usaha kreatif bagi mengesan bakat cemerlang pelajar universiti dalam pelbagai bidang