UMP tingkatkan sistem IT - Mohd Fairuz, Yusof (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 3 Mei - Universiti Malaysia Pahang (UMP) meningkatkan keupayaan sistem teknologi maklumat (IT) apabila menaik taraf pangkalan data 'Oracle' bagi membolehkan prasarana itu lebih mantap dan berkesan di universiti tersebut.