Dr.Daing Nasir azam terus bawa kecemerlangan UMP. - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2013)
KUANTAN 2April- Prof.Datuk Dr,Daing Nasir Ibrahim dilantik semula sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk tempoh dua tahun lagi berkuatkuasa pada 16 Mei ini selepas kali pertama menerajui universiti tersebut lima tahun lalu.