61 pelajar UMP sertai program apprentis MAI - Mohd Saiful, Mohd Sahak (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
SERAMAI 61 pelajar daripada program apprentis dengan kerjasama Malaysia Automotif Institute (MAI) Fakulti Kejuruteraan Pembuatan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menamatkan program fasa satu dalam latihan kejuruteraan acuan dan pembentukan logam sebelum penempatan di industri di sini kampus UMP di sini, baru-baru ini.