Dr Daing Nasir kekal terajui UMP - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
KUANTAN: Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Datuk Dr Daing Nasir Ibrahim kekal menerajui UMP apabila perkhidmatan beliau disambung bagi tempoh dua tahun iaitu sehingga 16 Mei 2013.