Sistem penjualan dan penghantaran barang berkonsepkan multimedia / Razlan Muhammad - Razlan , Muhammad (2000)
Projek Ilmiah Tahap Akhir 2 ini merupakan kursus yang diwajibkan oleh Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat Universiti Malaya bagi melayakkan diri para pelajar bagi memenuhi sebahagian syarat-syarat penganugerahan Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer dan Teknologi Maklumat. Laporan ini dibuat berdasarkan tentang pendedahan dan penyampaian melalui kajian terpennci, pembahagian masa pembikinan atau penjadualan kerja, pengagihan waktu, dan pelbagai lagi penekaan yang diberikan .Setiap latihan yang diperolehi dan dilakukan adalah mengikut jadual Laporan ini juga merupakan rentetan perjalanan projek yang telah dijalankan di serata halaman-halaman web terutamanya di sebelah barat. Segala perancangan dan pembanggunan projek diadaptasikan dalam laporan ini bertujuan untuk membuat penilaian tentang keadaan kerja sebenar serta dijadikan landasan kepada saya untuk meningkatkan kualiti kerja dimasa hadapan.