Pakej E-Learning UPSR Matematik / Nor Azlina Nasrudin - Nor Azlina, Nasrudin (2002)
Pakej E-Learning UPSR Matematik, sepertimana namanya, merupakan suatu sistem pembelajaran interaktif menggunakan media elektronik berrmultimedia iaitu komputer untuk mata pelajaran Matematik UPSR. Pakej ini m rupakan suatu sistem "stand-alone" yang bertujuan untuk membantu pelajar-pelajar bagi mencapai kecemerlangan di dalam peperiksaan UPSR yang sebenar.