Insurans motor: Perlindungan kepada pengambil insurans dan pihak ketiga / Baduyah Obeng - Baduyah, Obeng (1995)
Masyarakat Malaysia berangapan insuran motor yang diambil melindungi mereka seandainya kemalangan berlaku.