Pakej Pembelajaran Sekolah Memandu (PPSM) / Zareyna Salim - Zareyna , Salim (2001)
Projek ilmiah tahap akhir 2 (WXES 3182) merupakan satu syarat wajib bagi pelajar Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat, Universiti Malaya bagi memenuhi syarat-syarat penganugerahan Ijazah Sarjana Muda Sains Komputer dan Teknologi Maklumat dengan Kepujian. Tajuk yang dipilih dalam projek ini adalah PPSM. PPSM merupakan suatu pakej pembelajaran tambahan selain daripada buku undang-undang lalulintas. Pakej yang akan dibina ini merangkumi pengenalan kepada papan tanda lalulintas, etika memandu di jalanraya dan ujian teori undang-undang. Selain daripada itu, diselitkan juga tips-tips ujian jalanraya dan Kurikulum Pendidikan Pemandu (KPP). Dalam usaha membangunkan pakej ini, perisian Macromedia Director 8 dan Macromedia Flash 5 akan digunakan. Perisian-perisian ini dipilih setelah mempertimbangkan kriteria-kriteria penting serta membuat perbandingan dengan perisian pengarangan yang lain.