Sistem pengurusan akaun famili / Aswadi Aziz - Aswadi, Aziz (2003)
Sistem Pengurusan Akaun Famili ini adalah sistem pengurusan yang berasaskan web yang dibangunkan untuk memudahkan pengguna menguruskan kewangan mereka dengan sistematik. Era ledakan maklumat menyebabkan buku catatan digantikan dengan suatu sistem yang teratur. Selari dengan kehendak semasa yang mana taraf hidup yang semakin meningkat dan juga penggunaan komputer di mana-mana sahaja lebih memudahkan pengguna menggunakan sistem ini. Pengurusan kewangan dengan sistematik dapat mengelakkan kelakuan boros yang pasti wujud dalam setiap individu. Kelebihan sistem ini adalah pengguna dapat mengakses sistem ini walau di mana mereka berada.