e-DI@RY / Mohd Idham Ismail - Mohd Idham , Ismail (2002)
e DI@RY merupakan sebuah diari berasaskan web yang membantu dalam pengurusan jadual waktu individu. Dalam era teknologi maklumat, masa merupakan satu yang amat berharga. Oleh yang demikian pengurusan masa yang efisien adalah amat penting. Laman web ini dilengkapi dengan ciri autentikasi pada laman diari bagi tujuan keselamatan. Ia juga dilengkapi dengan kalendar dan pemberitahu untuk tarikh-Tarikh penting pada masa akan datang. Dengan menggunakan buku alamat yang disediakan, senarai nama, alamat, e-mel serta nombor telefon dapat disimpan dan dapat dicapai walaupun berada di tempat lain. Secara ringkasnya laman web ini sesuai digunakan untuk individu yang mementingka masa dalam tugas seharian mereka.