Rekabentuk perkakasan khas ECC (Reed-Solomon) / Noorizan Muhamad Mursid - Noorizan , Muhamad Mursid (2001)
Dokumen ini disiapknn bagi menyediakan laporan tentang perjalanan projek perkakasan khas ECC yang dijalankan. Bahagian pertama dokumen ini terdapat pengenalan tentang projek. Bahagian kedua pula menyatakan tentang kajian yang telah dilakukan bagi memilih kod-kod pembetulan yang ingin dibangunkan. Seterusnya pada bahagian tiga, dinyatakan serba sedikit tentang bahasa yang digunakan dalam pembangunan projek iaitu VHDL. Sahagian keempat pula menceritakan tentang senibina-senibina dan rekabentuk-rekabentuk perkakasan khas. Dalam bahagian lima, dokumen menceritakan tentang fasa pembangunan yang telah dijalankan. Bahagian enam dan tujuh pula menceritakan tentang perbincangan dan kesimpulan daripada projek yang telah dijalankan.