Permainan beranimasi untuk pocket PC / Noorman Azahari - Noorman, Azahari (2003)
Projek ini bertujuan untuk membangunkan satu program permainan yang boleh dimainkan dalam Pocket PC. Permainan ini boleh dimuatturunkan pada Pocket PC. Kaedah yang akan digunakan ialah kaedah prototaip dan menggunakan Microsoft eMbedded Visual Tools 3.0 sebagai medium pembangunan permainan beranimasi. Projek ini bermula pada 18 Mac 2002 dan tamat pada 6 September 2002. Projek ini merangkumi kajian mengenai Pocket PC dan pembangunan sistem permainan tersebut. Permainan tersebut hendaklah mempunyai animasi, menarik dan mudah difahami oleh pengguna Pocket PC.