Sistem pengurusan salun kecantikan / Nor Afiza Shaharin - Nor Afiza , Shaharin (2001)
Pada hari ini, kemajuan teknologi maklumat semakin berkembang pesat di kalangan organisasi yang menggunakan sistem berkomputer untuk melicinkan lagi kerja yang dilakukan setiap hari. Sistem Maklumat Pengurusan Salun Kecantikan ini diperkenalkan bagi memudahkan kerja penyimpanan dan pengurusan maklumat di salun-salun kecantikan, supaya kerja yang dilakukan berjalan dengan lancar.Laporan ini bertujuan memberikan penerangan serta gambaran tentang projek yang dijalankan ini. Diharap sistem ini mampu memberikan manfaat dan alternatif kepada salun-salun kecantikan di Malaysia.