Sistem penyediaan jadual waktu / Zalfia Zahani - Zalfia, Zahani (2003)
Sistem Penyediaan Jadual Waktu adalah sebuah sistem yang dibangunkan untuk membantu ahli panel jadual waktu Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat(FSKTM) dalam menyediakan jadual waktu yang berkualiti bagi semua kursus yang di tawarkan kepada pelajar Sarjana Muda Sains Komputer dan Sarjana Muda Teknologi Maklumat pada setiap sesi pengajian. Sistem ini dibina atas capaian kepada rangkaian internet (Local Area Network- LAN) yang hanyan boleh dibuat oleh ahli panel yang layak dengan menggunakan kod sama dan kata laluan, bagi membenarkan perkongsian maklumat yang sama sesama mereka. Sistem maklumat yang ramah pengguna, selamat dan mudah digunakan ini dibina bertujuan untuk membantu pengguna dalam melakukan tugas-tugas yang terlibat dalam menjana sebuah jadual waktu. Oleh itu, sistem ini tidak meliputi sistem paparan/capaian jadual waktu yang telah siap dijana oleh pengguna jadual waktu seperti pelajar dan pensyarah.