Laman web Pusat Penjagaan Kanak-Kanak Cacat Rita / Sundarajarajoo Thevarajoo - Sundarajarajoo , Thevarajoo (2001)
Pengwujudan laman web untuk badan kebajikan seperti Pusat Penjagaan Kanak-Kanak Cacat Rita mempunyai kepentingan ataupun objektif yang tersendiri bukan sahaja kepada pusat kebajikan yang berkaitan tetapi juga berguna kepada masyarakat umum. Laman web ini diwujudkan untuk memberi kemudahan kepada pencapaian maklumat-maklumat seperti carta organisasi, pentadbiran, fungsi, peranan, visi, tanggungjawab, program, projek dan aktiviti-aktiviti yang sedang dan yang akan dijalankan. Model Air Terjun yang dibangunakan dengan konsep HCI sebagai metadologi pembangunan bagi pembangunan sistem laman web ini. Proses perancangan dan perlaksanaan mangambil masa selama dua semester. Dalam masa yang sama, proses dokumentasi turut berjalan. Dengan adanya laman web seperti ini lebih banyak lagi pusat kebajikan akan tampil kehadapan untuk memperkenalkan pusat-pusat kebajikan masing-masing. Ini adalah kerana dengan wujudnya laman web seperti ini, lebih ramai masyarakat terutamanya masyarakat berbilang bangsa rakyat Malaysia yang kaya dengan sikap perihatin mereka tampil kehadapan untuk membantu pusat-pusat ini dengan apa jua bantuan yang dapat mereka hulurkan untuk meringankan beban bagi pihak yang menguruskan pusat kebajikan ini.