Pakej pembelajaran perhubungan entiti / Devit Raj Arokiasamy - Devit Raj, Arokiasamy (2002)
Perkembangan teknologi dan industri komputer menjadi semakin pesat dan menjadi medan utama untuk setiap pihak bersaing, Penyediaan aspek mudah dan pantas menjadi pilihan utama dalam menghasilkan kerja yang terbaik. Perkembangan yang positif ini membantu meningkatkan mutu dalam sesuatu bidang tertentu termasuklah dalam bidang pendidikan. Sistem Pakej Pembelajaran yang akan dibanggunkan ini bertujuan untuk membantu pelajar dalam mempelajari matapelajaran perhubungan entiti. Sistem ini direkabentuk agar dapat memenuhi keperluan pelajar dalam mempelajari sesuatu matapelajaran. Penyediaan suatu sistem sebegini sememangnya dapat menghasilkan pelajar yang lebih celik dan mengatasi masalah daripada pembelajaran manual. Penyediaan nota dan soalan yang lebih interaktif dan sistematik dapat meningkatkan lagi minat pelajar untuk belajar. Sistem ini juga mempunyai bahagian soalan lazim yang membolehkan pelajar mendapatkan jawapan bagi soalan lazim yang ditanya. Sistem Pakej Pembelajaran ini juga dapat mengikuti perkembangan pelajar yang menggunakan sistem ini untuk tujuan pembelajaran dengan adanya rekod markah yang diperolehi oleh setiap pelajar setiap kali mengikut sesi soalan.