Sistem Multimedia Bedtime Stories / Nittihirawati Mohd Zain - Nittihirawati , Mohd Zain (2002)
Sistem multimedia bedtime stories merupakan satu sistem interaktif yang dibangunkan untuk menarik minat kanak-kanak untuk membaca sambil berhibur. Sistem ini dibangunkan untuk menghasilkan satu pendekatan yang lebih praktikal dalam memupuk semangat membaca di kalangan kanak-kanak melalui kombinasi elemen-elemen multimedia yang digunakan. Selain itu, kekurangan pakej ini khususnya dalam pembacaan cerita di pasaran merupakan antara faktor sistem ini dibangunkan. Sistem ini diharap dapat memenuhi kekurangan yang terdapat dalam sistem yang sedia ada dan meningkatkan lagi semangat kanak-kanak untuk membaca dalam persekitaran yang lebih interaktif.