Sistem pengurusan pakej haji dan umrah / Hani Bahiyah Bahari - Hani Bahiyah , Bahari (2003)
Kemajuan Teknologi Maklumat hari ini semnkin berkembang di setiap organisasi berlandaskan komputer mahupun tidak. Malahan kita lihat, banyak syarikat menggunakan komputer bagi memudahkan kerja-kerja mereka. Dalam Pengurusan Pejabat, komputer memainkan peranan penting bagi memudahkan kerja-kerja penyimpanan dan capaian kembali maklumat. Oleh kerana itu, dalam pengurusan pakej-pakej seperti pakej haji dan umrah, satu sistem perlu diperkenalkan untuk melicinkan urusan yang dijalankan. Sistem Pengurusan Pakej haji dan Umrah yang dibangunkan ini diharapknn agar dapat digunakan dengan wajnrnya agar matlamat sistem boleh dicapai. Semoga sistem ini memberi manfaat dan boleh dijadikan sebagai altenatif bagi organisnsi yang memerlukannya.