Sistem tuntutan kewangan staf / Muhaini Abdullah Sajat - Muhaini, Abdullah Sajat (2001)
Sistem tuntutan kewangan bagi staff di fakulti Sains Komputer dan teknologi maklumat merupakan satu slstem yang bersandarkan aplikasi Intranet. Objektif daripada projek ini adalah untuk mengurangkan masa bagi proses penerimaan wang yang dituntut oleh kakitangan, meningkatkan cara yang konservatif dalam memohon tuntutan kewangan dan mengurangkan penggunaan kertas, Dalam proposal ini juga dicadangkan beberapa rekabentuk untuk memudahkan lagi pemahaman pembaca.