3D UM FSKTM / Nagenthara Poobathy Purusothuman - Nagenthara Poobathy, Purusothuman (2004)
Perkembangan teknologi yang semakin meningkat kini menjadikan negara kita untuk melibatkan diri sebagai negara yang mempuyai MSC status. MSC adalah salah satu cara untuk menjadikan Masyarakat Malaysia celik dalam bidang pengkomputeraan dengan menwujudkan pakej multimedia yang interaktif. Disini saya telah memilih satu pakej multimedia "3D UM FSKTM" yang dilengkapi dengan ciri-ciri multimedia.