Pekerja sambilan di sektor perindustrian (Satu kes kajian di kawasan Perindustrian Bakar Arang, Sungai Petani, Kedah) / Mohd Zaini Mat. Isa - Mohd Zaini, Mat. Isa (1990)
Bab 1: Penekanan diberikan kepada tujuan sebenar kajian ini, bidang-bidang pengkajian, method yang digunakan, masalah-masalah yang dihadapi semasa menjalankan kajian dan pembatasan terhadap kajian ini.