Laporan Tahunan 2024 Perpustakaan Al-Bukhari, UiTM Cawangan Pahang - UiTM, Perpustakaan Al-Bukhari (Perpustakaan Al-Bukhari (PAB), 2024)
Laporan Tahunan Perpustakaan Al-Bukhari Pahang 2024 menggariskan pencapaian utama, projek strategik, dan aktiviti yang telah dijalankan untuk memperkasa peranan perpustakaan dalam menyokong proses pengajaran dan pembelajaran. Sepanjang tahun ini, perpustakaan telah melaksanakan pelbagai inisiatif yang memberi tumpuan kepada digitalisasi perkhidmatan, peningkatan akses kepada bahan rujukan, serta memperkukuh program-program pembangunan untuk komuniti akademik. Laporan ini juga menyoroti kerjasama yang terjalin dengan organisasi luar bagi memperluas jaringan pengetahuan serta meningkatkan kualiti pengurusan perpustakaan. Dengan komitmen yang tidak berbelah bagi, Perpustakaan Al-Bukhari terus berusaha menjadi pusat sumber ilmu yang relevan, efisien, dan inovatif, memenuhi keperluan penggunanya di era digital ini.