Pemasaran kondominium. Kes kajian Kondominium Fajaria / Shamsul Baharin Md. Ali - Md. Ali, Shamsul Baharin (Faculty of Architechture , Planning & Surveying, 1994)
Kepentingan didalam aspek pemasaran perumahan kadangkala diabaikan oleh pemaju-pemaju dari sektor awam. Bagi sesebuah agensi kerajaan yang sering disebut sebagai organisasi 'non-profit oriented', aspek penjualan dan pemasaran tidak menjadi satu persoalan yang utama didalam kegiatan mereka.