Peranan Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor di dalam pembangunan perumahan. Kajian kes di kawasan Ampang Ulu Klang / Noriyati Hussin ... [et al.] - Hussin, Noriyati; Aziz, Roslan; Abdullah, Badariah; Ismail, Norma (Faculty of Business Management, 1991)
Tajuk "Peranan Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor Kos Sederhana di Dalam Pembangunan Perumahan" - Kajian Kes Di Kawasan Ampang/Ulu Kelang telah dipilih menjadi tajuk kajian bagi raemenuhi syarat-syarat untuk mendapatkan Diploma Pentadbiran Awam.