Implikasi pembinaan lebuhraya Utara-Selatan terhadap kawasan sekitar. Kes kajian : Rawang / Mohamad Ya'cub - Ya'cub, Mohamad (Faculty of Architechture , Planning & Surveying, 1996)
Projek Tahun Akhir ini merupakan satu tinjauan ke atas implikasi pembinaan Lebuhraya Utara-Selatan terhadap kawasan sekitar dari segi aspek pasaran dan pembangunan hartanah.