Kajian masalah tempat letak kereta di pusat bandar Kota Bharu / Hartini Noh - Noh, Hartini (Faculty of Architechture , Planning & Surveying, 1993)
Kajian mengenai masalah tempat letak kereta dijalankan adalah untuk mengenalpasti dan menilai sejauh manakah permintaan kepada penggunaan dan penawaran bagi tempat letak kereta di pusat bandar Kota Bharu. lanya merangkumi pengkajian terperinci mengenai masalah-masalah yang sering berlaku terhadap pengguna yang menggunakan kemudahan tempat letak kereta dan penyediaannya mempengaruhi aliran lalulintas di pusat bandar Kota Bharu. Kajian yang dijalankan ini memberi tumpuan kepada permintaan penggunaan dan penawarannya di pusat bandar Kota Bharu.