Perancangan taman permainan kanak-kanak / Habsah Hashim - Hashim, Habsah (Faculty of Architechture , Planning & Surveying, 1981)
Kanak-kanak dan para remaja di negara-negara yang dianggap telah maju (bertamadun) dapat menikmati cara hidup yang memuaskan-kebersihan, makanan berzat, sekolah yang baik dan keadaan rumah yang sempurna.