Laporan Tahunan 2024 Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Sarawak - UiTM Sarawak, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Penerbitan Laporan Tahunan ini adalah untuk memaparkan dan perkongsian maklumat semasa berkaitan dengan perpustakaan agar ia dapat menjadi sebahagian sumber maklumat serta sebagai bahan rujukan penting yang boleh diakses bersama dan dapat memberi input yang berguna khususnya kepada semua warga UiTM.