Kelestarian Ilmu : Memperkasa Pembangunan Intelektual Warga UiTM –Library For All- / Noor Hidayat Adnan - Adnan, Noor Hidayat (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2012)
Kelestarian Ilmu : Memperkasa Pembangunan Intelektual Warga UiTM.