Amanat Bendahari UiTM Tahun Baru 2010, 25 Februari 2010 : Transformasi Pengurusan Kewangan Universiti : Inovasi & Kreativiti melalui “Lean Financial Management” / Sanip Wahid - Wahid, Sanip (Pejabat Bendahari, UiTM, 2010)
Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah rahmat dan kurnia Nya dapat kita bersama-sama menghadapi cabaran tahun baru 2010 Masihi dan 1431 Hijrah semuga sentiasa dirahmati dengan kesihatan yang baik