Amanat Ketua Pustakawan UiTM 2025 - Jantan, Azizi (Research Management Institute (RMI), 2025)
Alhamdulillah, setinggi kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah rahmat-Nya, kita telah melangkah ke tahun 2025 dengan tekad yang baharu dan azam yang jitu. Semoga tahun ini menemukan kita hikmah baharu untuk terus memacu kecemerlangan Perpustakaan UiTM sebagai penggerak budaya ilmu, inovasi, dan penciptaan nilai yang lestari. Di kesempatan ini, saya ingin merakamkan penghargaan dan terima kasih kepada semua warga Perpustakaan UiTM yang hadir pada pagi ini di Ruang Bicara PTAR UiTM Shah Alam dan juga kepada staf yang bersama-sama pada pagi ini secara atas talian menerusi Siaran Langsung di Rasmi Perpustakaan UiTM.