Laporan Tahunan 2024 Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Melaka - UiTM Melaka, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Laporan Tahunan 2024 Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), UiTM Cawangan Melaka, mengetengahkan pencapaian utama, inisiatif strategik, dan perkembangan perkhidmatan sepanjang tahun. Tumpuan diberikan kepada pengukuhan koleksi sumber ilmiah, pendigitalan bahan, dan peningkatan akses maklumat untuk menyokong pengajaran, pembelajaran, dan penyelidikan. Selain itu, pelbagai program kolaborasi, aktiviti komuniti, dan pembangunan literasi maklumat telah dilaksanakan untuk memperkasa hubungan dengan komuniti kampus dan luar. Laporan ini juga menyoroti usaha pembangunan bakat staf, pengurusan rekod, serta inisiatif inovatif bagi meningkatkan kualiti perkhidmatan. Secara keseluruhan, laporan ini berfungsi sebagai rujukan penting untuk menilai pencapaian dan merangka perancangan masa hadapan PTAR dalam mendukung visi dan misi UiTM.