e-Pocket statistik Perpustakaan UiTM: Sukuan ketiga (Q3) 2024 - Mohamad, Nor Azwani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Buku e-Pocket Statistik Perpustakaan Universiti Teknologi MARA 2024 : Sukuan Ketiga Q3 disediakan oleh Unit Dasar & Perancangan Strategik, Bahagian Pengurusan Perpustakaan bertujuan memaparkan ringkasan data Perpustakaan Universiti Teknologi MARA. Ringkasan ini mengandungi data fakta & statistik, jumlah enrolment pelajar dan staf serta perkhidmatan perpustakaan merangkumi 39 buah Perpustakaan UiTM seluruh Malaysia bagi sukuan ketiga (Q3) 2024. Diharapkan penerbitan ini dapat menjadi sumber rujukan yang pantas dan mudah serta memberi manfaat kepada pengurusan perpustakaan dan pihak-pihak berkepentingan dalam bidang kepustakawanan.