Laporan Tahunan 2024 Perpustakaan Tun Dr. Ismail (PTDI), UiTM Cawangan Johor - UiTM Johor, Perpustakaan Tun Dr. Ismail (Perpustakaan Tun Dr. Ismail (PTDI), 2024)
Laporan tahunan ini merangkumkan pencapaian dan perkembangan Perpustakaan Tun Dr. Ismail, UiTM Cawangan Johor sepanjang tahun 2024. Laporan ini memberikan tumpuan kepada peningkatan dalam pengurusan perpustakaan, pembangunan koleksi bahan bacaan, dan perkhidmatan kepada komuniti setempat. Pelbagai inisiatif inovatif dan program literasi maklumat telah dilaksanakan bagi menyokong pembelajaran, penyelidikan, dan pembudayaan ilmu di kalangan pengguna. Di samping itu, laporan ini juga mencatatkan kejayaan dalam kolaborasi strategik dengan institusi lain serta usaha berterusan dalam pendigitalan perpustakaan. Laporan ini diharapkan menjadi panduan berguna untuk perancangan dan pelaksanaan inisiatif perpustakaan yang lebih berkesan pada masa akan datang.