Pengurusan Bahan Repositori Institusi Universiti - Salim, Mohd Izwan; Jantan, Azizi (2021)
Sistem pengurusan bahan repositori institusi Universiti disediakan secara atas talian bagi memberi kemudahan pengurusan pendigitalan dan muat naik bahan harta intelek Universiti dalam memenuhi keperluan pembelajaran dan penyelidikan secara maya. Proses pendigitalan ini melibatkan bahagian atau Unit Pendigitalan di Perpustakaan UiTM seluruh kampus cawangan.