Info PinTAR : Bil. 2, 2007 / Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2007)
Mengandungi antaranya : Anugerah Perpustakaan Cemerlang (APC); Dari Meja Pustakawan; Bengkel AKNC & AKPM; Bengkel Perkhidmatan Perpustakaan Digital UiTM; Bengkel Pemantapan Pengurusan PTAR; Bengkel Fail Meja & MPK; Majlis Persaraan Cik Hajah Masnah Abdul Karim; Lawatan dari Universiti Malaya dan XPDC ke Gua Tempurung Perak.