Perlaksanaan carum membantu kadar bagi harta-harta kerajaan dalam Wilayah Persekutuan / Robiah Haji Wan Yusoff - Wan Yusoff, Robiah (1987)
Skop kajian penulis meliputi latarbelakang, perlaksanaan, analisa, rumusan dan cadangan bagi Caruman Membantu Kadar.Untuk penjelasan seterusnya didalam bab-bab yang akan datang, pemakaian nama pendek CMK adalah merujuk kepada CarumanMembantu Kadar.