Laporan Tahunan 2024 Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Sabah - UiTM Sabah, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Laporan Tahunan 2024 Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Cawangan Sabah merangkumi pelbagai aspek pencapaian, inisiatif, dan perancangan strategik sepanjang tahun yang dilaporkan. Fokus utama laporan ini adalah pada pengukuhan sistem pengurusan perpustakaan, pengayaan koleksi bahan akademik, peningkatan kualiti perkhidmatan pengguna, serta pelaksanaan aktiviti dan program sokongan pendidikan. Selain itu, laporan ini juga menggariskan perkembangan teknologi dan infrastruktur perpustakaan, termasuk pelaburan dalam sistem digital untuk menyokong pembelajaran dan penyelidikan. Data prestasi operasi, pencapaian kehadiran pengguna, serta penglibatan komuniti turut dianalisis bagi menilai keberkesanan perkhidmatan perpustakaan. Kesimpulannya, laporan ini bertujuan memberi gambaran menyeluruh tentang peranan perpustakaan sebagai pusat sumber ilmu yang relevan dalam menyokong visi dan misi UiTM.