Teks Ucapan Yang Berbahagia Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar sempena Majlis Amanat Tahun Baru 2010 : Dewan Sri Budiman, 25 Januari 2010 / Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar - Abu Bakar, Sahol Hamid (YBhg. Dato’ Profesor Ir Dr) (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2010)
Teks ucapan sempena Majlis Amanat Tahun Baru 2010.