e-Pocket Statistik Perpustakaan Universiti Teknologi MARA 2023 - UiTM, Perpustakaan Tun Abdul Razak (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Buku e-Pocket Perangkaan Perpustakaan Universiti Teknologi MARA 2023 bertujuan menghimpunkan data ringkas statistik Perpustakaan Universiti Teknologi MARA. Ringkasan ini merangkumi data statistik yang terdiri daripada 39 perpustakaan UiTM seluruh Malaysia.