Mesra Jaya Enterprise / Husna Husni ... [et al.] - Husni, Husna; Abdul Majid, Mohamad Faiz; Ishak, Nurahayu Iswati; Othman, Muhammad Najib; Mohd Yusof, Faizzatunnur (2000)
Mesra Jaya Enterprise merupakan sebuah syarikat perkongsian bumiputera yang dimiliki oleh 5 org anak muda. Perniagaan ini menjalankan perniagaan berkonsepkan perkhidmatan sewaan kelengkapan majlis kenduri serta menerima tempahan katering. Syarikat ini terletak di Bandar Sungai Petani, Kedah.