Asas Keusahawanan (ETR 300) : Superior Selection Enterprise / Mohd Faizzul Mahmudin... [et al.] - Mahmudin, Mohd Faizzul; Abd Rauf, Abd Rahim; Mohamad Yusof, Mohd Muzammil; Atan, Narimah; Abd Aziz, Azmi (1999)
Superior Selection merupakan sebuah perniagaan yang menjalankan perusahaan mengeluarkan snek ringan iaitu kerepek pisang dan ubi yang berperisa lemak masin. Perniagaan ini bertempat di Sungai Tukang, Sungai Petani Kedah dan mula beroperasi pada 1 Januari 2000. Walaubagaimanapun, operasi perladangan iaitu proses menanam bahan mentah dijalankan 9 bulan sebelum tarikh operasi pengilangan bermula. Produk ini juga tidak mengandungi sebarang pewarna, perasa tiruan mahupun bahan pengawet seperti snek ringan yang lain.